L’Ajuntament desinfecta residències de gent gran de la ciutat

Es fa un seguiment d’aquestes instal·lacions per minimitzar el risc de contagis

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha contractat una empresa especialitzada per realitzar la desinfecció a l’interior de les residències de gent gran Les Alzines i Sanitas, així com la residència de discapacitats de Sant Salvador. Aquest matí, els serveis de neteja municipals també estaven desinfectant els accessos al Pavelló del Serrallo amb màquines hidronetejadores que fan servir una dilució amb lleixiu.

La desinfecció interior a les residències es realitza amb producte virucida molt efectiu per eliminar la COVID-19 i degudament registrat i autoritzat, i amb tècniques de nebulització a l’ambient i polvorització de superfícies.

El consistori està fent un seguiment exhaustiu de l’estat de les residències de la ciutat arran de la crisi del coronavirus, que s’ha acarnissat especialment al col·lectiu de gent gran. “En aquests moments cal prioritzar la neteja, desinfecció i la seguretat de tots els espais i les persones que estan atenent i cuidant a la gent, amb especial atenció a la gent gran, que és el col·lectiu més vulnerable, amb l’objectiu de minimitzar riscos i contagis”;, remarca el conseller de Neteja, Jordi Fortuny.

Eliminen les herbes del Pla de la Seu i altres punts de la ciutat Per altra banda, ahir operaris de FCC van reprendre les tasques de neteja de les herbes que han sortit els darrers dies a diferents punts de la ciutat.

Dos operaris de FCC realitzen aquesta tasca periòdicament durant l’any. D’ençà que es va decretar l’estat d’alarma per contenir el contagi de la COVID-19, tots els equips es van centrar en temes de neteja i desinfecció dels carrers i centres sanitaris. Un cop s’ha vist que està tot més controlat, els equips que habitualment realitzen aquestes tasques han tornat a eliminar les herbes, que havien proliferat pels episodis de pluja dels darrers dies.