Segueix creixent la mortalitat al Camp de Tarragona

S’han registrat 18 morts a les comarques septentrionals i un a l’Ebre

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha confirmat 18 morts més a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona en les darreres 24 hores. Després que aquest dimarts la xifra pugés fins a 11 morts, en només dos dies el nombre víctimes a causa del Coronavirus frega la trentena. Cal tenir en compte que des de l’inici de la crisi sanitària el nombre de defuncions acumulades al Camp de Tarragona ha estat de 161. També durant del dia d’avui s’han confirmat 46 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2 a la regió elevant a 1.418 el total.  D’aquests, 238 es troben ingressats, 50 mantenint ingrés a l’UCI.

A la regió sanitària de les Terres de l’Ebre tot i que no s’ha registrat cap cas nou confirmat de coronavirus ha mort una persona després de diversos dies sense vícitimes. A les comarques ebrenques el nombre de morts acumulat és de 12 i els casos arriben als 160 acumulats. D’aquests n’hi ha 25 hospitalitzats dels quals 8 ingressats a la UCI.