La Sala Trono programa tres produccions que ja preveien una pandèmia mundial

Per . Actualitzat el

La Sala Trono reprèn la programació de #LaTronoACasa i continua portant el teatre a les cases amb la voluntat de seguir oferint cultura als seus espectadors malgrat la situació actual. Aquesta setmana la sala programa tres obres de teatre que en el seu moment que ja van preveure una nova pandèmia mundial. Es tracta de ‘L’Impossible’ de Paco Zarzoso, i els cabarets polítics ‘Bildelberg Club Cabaret’ de Toni Orensanz i Oriol Grau i ‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau. Tres obres i tres trios que des de l’humor aborden els temes de la més rabiosa actualitat.

El divendres 17 d’abril a les 20.30 h s’emetrà per Youtube ‘L’impossible’, una obra que transcorre en un institut de secundària en el que les aules romandran tancades gairebé tot el curs després d’haver-se declarat una quarantena per motius aliens a la institució. Tres dels implicats, el director (Oriol Grau), la cap d’estudis (Paloma Arza) i un jove professor (Joan Negrié), ens ofereixen la seva particular visió d’aquesta situació.

A partir de dissabte 18 a les 20.30 h recuperen l’èxit sense precedents de la sala, el ‘Bildelberg Club Cabaret’ amb Oriol Grau, Paloma Arza i Fermí Fernàndez. S’obren de nou les portes a la reunió secreta de les persones més podereses del món, on es decideix el futur de la humanitat amb números de cabaret i es tracten temes com el control demogràfic i mental de la població. Un espectacle que es va prorrogar durant mesos a l’antiga Sala Trono fent rècord de funcions i espectadors i que, vuit anys després, va donar fruit a la seva segona part, ‘Les Variacions Bildelberg’.

Diumenge 19 a les 18.30 h, de forma excepcional, es tornaran a obrir les portes del Club Bildelberg i s’emetrà exclusivament en aquesta franja horària, ‘Les Variacions Bildelberg’ al canal de Youtube de la Sala Trono. Oriol Grau torna a firmar i protagonitzar aquesta peça i, en aquesta ocasió, se sumen al club els actors Albert Mora i Alexandra Palomo. Seguint l’estil cabaretes i l’àcida sàtira de la primera obra però aquesta vegada per prendre decisions sobre temes com el Brexit, Donald Trump, la creació d’una nova pandèmia mundial o la regulació de l’eutanàsia.

Les obres completes, a excepció de ‘Les Variacions Bildelberg’, estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públiques al canal de YouTube de la Sala Trono. Podeu gaudir de continguts exclusius de la iniciativa #LaTronoACasa a través dels comptes d’Instagram, Twitter i Facebook de la sala. L’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Enllaç canal de la Sala Trono: http://ow.ly/VceQ50yQopv