Protecció Civil reparteix mascaretes a diversos espais de la ciutat

Procedeixen de donacions realitzades a l’Ajuntament de Tarragona

Per . Actualitzat el

La conselleria de Protecció Civil amb la col·laboració del personal voluntari ha distribuït avui, entre les 6 hores del matí i les 12 h., 250 mascaretes tèxtils casolanes, en la parada de bus de l’EMT de plaça Imperial Tàrraco, en la que conflueixen diverses línies. Aquestes mascaretes procedeixen de donacions realitzades a l’Ajuntament de Tarragona i el repartiment es fa coincidint amb la reincorporació als seus centres de treball avui de treballadors i treballadores de les activitats per a les quals s’ha aixecat la restricció. A més, els voluntaris de Protecció Civil durant el matí també n’han repartit 980 al Mercat Central de la ciutat i n’han lliurat 120 unitats a l’empresa municipal de mercats.

 

D’altra banda, també aquest matí, també s’han començat a distribuir mitjançant l’Associació de voluntaris les mascaretes del govern de l’Estat que la conselleria de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona va rebre ahir. D’aquestes, 700 unitats s’han repartit a l’estació de Renfe i 900 a l’estació d’autobusos.