L’EMT reforça a partir d’aquest dimarts les tres línies d’autobusos actives

Es continuarà mantenint l’aforament màxim de 15 usuaris

Per . Actualitzat el

El conseller i president de l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona, Jordi Fortuny, ha manifestat que amb motiu de l’aixecament parcial de les mesures de confinament, “a partir de dimarts 14 d’abril es reforçarà el servei de les tres línies que estan funcionant amb més  autobusos, per tal de mantenir  l’aforament màxim en 15 usuaris. Continuarem prevenint que no es massifiqui l’autobús i es faran els controls d’aforament”. Els horaris i les freqüències seran les mateixes que estan en vigor en aquests moments.

Cal recordar, que estan funcionant les línies L71, L72 i L73 diürnes. La L71 i L72 cobreixen els barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau i passen cada 25 minuts. La L73 cobreix la zona de Llevant amb una freqüència de 45 minuts. Es continua oferint el servei a demanda a la resta de barris i zones de la ciutat que no es cobreixen per aquestes tres línies (Ferran, Entrepins, L’Escorpí, Pinatell, Monnars, Rodolat del Moro, Mas Pastor i Urb. Mediterrani).

Els telèfons que l’EMT ha posat a disposició de la ciutadania són els següents:

977 55 11 20

657 78 47 24

900 36 51 14

977 54 32 44