L’empresa STS-Grup podria gestionar a partir dels pròxims dies la residència Nostrallar

Ho han decidit entre la Regió Sanitària Camp de Tarragona i els serveis territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Per . Actualitzat el

En els pròxims dies, l’empresa STS-Grup es podria fer càrrec de la gestió de la residència Nostrallar dels Pallaresos que actualment gestiona la Fundació Catalana Privada de Suport a la Gent Gran. La residència Nostrallar és un centre concertat amb la Generalitat de Catalunya que disposa tant de places públiques com privades.

 

Per això, un cop es produeixi aquest canvi es comunicaria als residents i a les seves famílies el canvi de titular amb la subrogació dels drets i deures dels seus contractes. STS-Grup quedaria exonerada de totes les responsabilitats en què es pugui haver incorregut fins la data de l’entrada en la gestió del centre.

 

Pel que fa a recursos humans, es realitzaria la subrogació dels treballadors amb la preservació de tots el seus drets i dels seus deures establerts en els seus contractes.

 

La residència nostra llar té una capacitat de 210 places registrals, de les quals 95 són concertades i 115 privades. Actualment hi ha una ocupació de 120 llits.

 

 

Tarragona, 13 d’abril de 2020