Quatre noves morts al Camp de Tarragona i 31 casos nous

El nombre de persones hospitalitzades a la província baixa lleugerament

Per . Actualitzat el

Es confirmen quatre morts més al Camp de Tarragona a causa de la Covid-19 aquest dilluns. A més a més, segons xifres del Departament de Salut s’han registrat 31 casos nous, elevant a 1.352 la xifra acumulada de positius. D’aquests, 248 persones es troben ingressades, 59 de les quals a l’UCI.

A les Terres de l’Ebre, set nous casos eleven la xifra acumulada de contagis a 160. D’aquests, n’hi ha 33 d’hospitalitzats, deu dels quals a l’UCI.

Així doncs la suma total de positius per coronavirus s’enfila als 1.512. D’aquests, 281 persones estan hospitalitzades, dues menys que diumenge. El nombre total de defuncions per la Covid-19 des de l’inici de la pandèmia a la demarcació és ja de 143 persones.