Disset famílies de Campclar afectades per un incendi en el seu bloc s’allotjaran en un càmping

Les obres d’arranjament de l’edifici afectat comencen demà dimarts

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona aconsegueix reallotjar en un càmping les 17 famílies del carrer Riu Brugent de Campclar que van patir un incendi a la sala de comptadors i els va deixar sense subministraments. Aquesta és la solució que el consistori tarragoní ha ofert a les famílies i a l’Agència Catalana de l’Habitatge, titular dels habitatges de Campclar. Mentre durin les obres de condicionament estaran allotjats en un càmping de Tarragona. “No podem deixar 17 famílies sense subministraments i desemparades en ple estat d’alarma com el que vivim”, ha subratllat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, que ha afegit: “Estem fent seguiment d’aquest cas des del primer dia i en veure que no prosperava la solució que va trobar l’Agència Catalana de l’Habitatge de reubicar-les temporalment a Salou, vam posar-nos a treballar per trobar un habitatge per aquestes famílies”.

L’alcalde de Tarragona remarca que “era necessari trobar un espai que permetés les famílies viure el confinament en unes condicions dignes i les instal·lacions del càmping ho permetran”.

El passat 2 d’abril un incendi a la sala de comptadors del bloc de pisos del número 4 del carrer Riu Brugent de Campclar va deixar a 17 famílies sense subministraments bàsics. L’Agència Catalana de l’Habitatge té previst iniciar les obres d’arranjament de la instal.lació elèctrica demà, 14 d’abril.