L’AMPA de l’Institut Coster de la Torre adquireix una impressora 3D per doblar la producció de mascaretes i proteccions contra la Covid-19

La cedirà a un voluntari bisbalenc i a partir del curs vinent la podran fer servir els alumnes del centre educatiu

Per . Actualitzat el

L’AMPA de l’Institut Coster de la Torre ha adquirit una impressora 3D i el material necessari perquè un voluntari bisbalenc, l’Òscar López, pugui doblar la seva producció de mascaretes. Aquesta impressora serà propietat de l’AMPA del centre però, mentrestant, l’Òscar en podrà fer ús per així poder produir més proteccions per a les persones que més les necessiten. L’Òscar ha reconegut, en una entrada publicada al seu Facebook, que “em vaig emocionar moltíssim, fins al punt que alguna llagrimeta se’m va escapar” i ha agraït la donació a l’AMPA.

La presidenta de l’AMPA, Rosa Serrano, ha explicat que “llegint el post de l’Òscar vaig pensar que estaria bé donar un cop de mà. Ho vaig proposar a la junta i tothom hi va estar d’acord. Només puc dir que estic molt orgullosa d’aquest grup que formem l’AMPA de l’institut i que els nostres nens i nenes podran aprofitar, a partir del curs vinent, aquesta eina tan xula”.

Fins avui, l’Òscar ha entregat proteccions a la farmàcia, a diversos comerços bisbalencs i a la Residència El Colomer -entre altres llocs- i, darrerament, n’estava imprimint per als agents del cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell. Aquest veí del barri de Can Gordei fa setmanes que treballa, de forma totalment altruista, en la impressió de mascaretes 3D i dies enrere va fer una crida a tots aquells veïns de la comarca que tinguessin una impressora 3D perquè col·laboressin en la impressió de mascaretes. L’Òscar defensa que “la impressió 3D és el futur, com heu vist, pantalles per a metges, respiradors, mascaretes, acoblaments per a transformar mascaretes en respiradors i ara els nois de l’institut tindran una activitat més per aprendre per llaurar-se un futur, ells seran els que dominin aquestes tècniques i tant de bo surtin molt bons dissenyadors de la Bisbal del Penedès”.