La mortalitat baixa a una persona en tota la província aquest diumenge

S’han confirmat 54 nous casos i hi ha 283 persones hospitalitzades

Per . Actualitzat el

La d’avui és la xifra menys negativa de la setmana amb un mort al Camp de Tarragona i cap a les Terres de l’Ebre. La província ja suma 139 defuncions per la Covid-19, en concret 128 a la Regió Sanitària Camp de Tarragona i 11 a la de les Terres de l’Ebre. El Departament de Salut ha fet públiques aquestes xifres i que s’han confirmat 54 nous casos fent que la xifra s’enfili als 1.474 arreu del territori.

Aquest diumenge el nombre de persones hospitalitzades és de 283, setze menys que dissabte. En concret, al Camp de Tarragona n’hi ha 251, de les quals 59 estan a l’UCI. A les Terres de l’Ebre, amb cinc nous casos, la xifra acumulada puja fins als 153 contagis. D’aquests, n’hi ha 32 d’hospitalitzats, nou dels quals a l’UCI.