Nou morts al Camp de Tarragona i un a les Terres de l’Ebre

Des de l’inici de la pandèmia han traspassat 138 persones a la província

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha informat que en les darreres 24 hores han mort nou persones més al Camp de Tarragona per la Covid-19 i una a les Terres de l’Ebre. A la regió sanitària del Camp de Tarragona el nombre de persones mortes a causa de la crisi sanitària està en 127 persones i a les Terres de l’Ebre el total acumulat és d’onze. Des de l’inici de la pandèmia, la província porta acumulades 138 morts.
Al Camp de Tarragona s’han confirmat 66 nous casos de contagi, situant els acumulats fins als 1.272 dels quals 236 es troben ingressats i, concretament, 58 a l’UCI.
A la regió sanitària de les Terres de l’Ebre s’han detectat 4 nous casos, fent pujar la xifra fins als 148 acumulats. D’aquests, n’hi ha 31 hospitalitzats, dels quals 9 a l’UCI. Si sumem ambdues regions, la província tanca el dissabte amb 70 nous casos de coronavirus i 1.420 acumulats.