Inspecció de Treball obliga a dotar de material el personal d’ambulàncies

Per . Actualitzat el

Ambulàncies Egara haurà de lliurar mascaretes quirúrgiques i FFP2, guants i bates impermeables al seu personal. Aquesta és la decisió de la Inspecció de Treball que respon així a la queixa presentada per la CGT de Tarragona i Terres de l’Ebre.

El sindicat havia denunciat que els treballadors d’aquesta empresa no disposava de material i equipaments de prevenció necessaris per fer front a la crisi sanitària que travessa el país.

La Inspecció de Treball també ordena que l’empresa reforci els serveis de neteja dels uniformes, ja que cap treballador se’ls pot emportar a casa, i ha de complir amb els protocols de residus i descontaminació de les ambulàncies.

L’entitat inspectora obliga tanmateix que Ivemon Ambulàncies Egara comuniqui de forma anònima les dades del personal confinat, contagiat i del personal de risc al comitè d’empresa.