Vuit morts al Camp de Tarragona

S’han confirmat 38 nous casos de Coronavirus

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha confirmat vuit morts més per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 128 –deu a l’Ebre i 118 al Camp. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 43 més i la xifra s’enfila als 1.350. Aquest divendres hi ha 274 persones hospitalitzades –32 menys que dijous. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat vuit morts i 38 casos nous, la qual cosa eleva a 1.206 la xifra acumulada. D’aquests, 246 persones es troben ingressades, 58 de les quals a l’UCI. A les Terres de l’Ebre, cinc nous positius eleven la xifra acumulada de contagis a 144. D’aquests, n’hi ha 28 d’hospitalitzats, nou dels quals a l’UCI.
A l’Ebre no s’han confirmat víctimes mortals. En canvi, s’ha donat una altes a domicili, segons Salut.

Informació sobre residències de gent gran

Amb dates tancades a 10 d’abril, i segons la informació que fan arribar els propis centres, hi ha 2.985 persones que viuen a residències de gent gran que tenen diagnòstic de coronavirus. Aquestes persones estan aïllades, estan sent tractades i la seva atenció segueix els protocols marcats pel Departament de Salut. A més, 873 residents estan hospitalitzats.

A Catalunya hi ha un total de 64.093 persones grans que viuen en places residencials públiques i privades.

Fins avui s’han confirmat també que són 308 les residències amb persones diagnosticades de coronavirus i 409 amb persones amb simptomatologia. El sistema català està format per 1.073 residències de gent gran.

Pel que fa als i les professionals, 5.096 estan aïllats o tenen simptomatologia, d’un total de més de 75.000.

Des del 15 de març, han mort per coronavirus 1.567 persones residents, segons han informat els mateixos centres.