L’alcalde de Salou recorda la prohibició d’anar a segones residències

Demana als residents que informin si detecten persones de fora que arriben al municipi

Per . Actualitzat el

Pere Granados ha emès un ban en el qual  s’informa  que “davant la necessitat d’evitar la propagació i el risc de contagi del coronavirus, recordem que, segons Reial Decret 463/2020, la mobilitat queda limitada a determinades activitats i, en aquest sentit, queda prohibit qualsevol desplaçament a un altre municipi que no sigui per les causes autoritzades; i, per això, l’accés a Salou només queda permès a persones que hi tenen la seva residència habitual, i totalment prohibit a desplaçaments a segones residències”.

En el comunicat l’alcalde també informa que “per aquest motiu, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han procedit a intensificar i reforçar els controls als principals accessos. Es realitzaran controls en el centre urbà i en totes les urbanitzacions, per tal d’identificar i actuar, mitjançant denúncia i sanció, contra les persones que incompleixen les normes sobre desplaçaments”.

Fins i tot demana als veïns i veïnes de Salou la seva col·laboració amb les forces de seguretat, per ajudar a detectar i evitar qualsevol moviment de persones cap a segones residències. Per això, posem a la vostra disposició els números de telèfon 977 309 212 o 900 309 212 de la Policia Local, per tal de facilitar la vostra comunicació i testimoni.