Dia negre al Camp de Tarragona amb 16 morts

La xifra acumulada de víctimes a la demarcació, incloent Terres de l’Ebre, és de 120

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut confirma la mort de 16 persones per la Covid-19 a la Regió Sanitària Camp de Tarragona en les últimes hores. Amb aquestes defuncions, les comarques del Camp de Tarragona superen el centenar de víctimes per coronavirus, 110 en total. A la demarcació, la xifra ascendeix fins a les 120 víctimes, ja que cal sumar-hi les 10 acumulades de les Terres de l’Ebre on durant les darreres hores no s’ha hagut de lamentar cap mort a causa de la malaltia.

Aquest dijous, al Camp de Tarragona s’han confirmat 90 casos nous i la xifra d’acumulats s’eleva a 1.168. D’aquests, 279 es troben ingressats, 57 a l’UCI. A la Regió Sanitària de l’Ebre, hi ha hagut 11 casos nous confirmats de coronavirus. Hi ha 139 casos acumulats. De tots els positius, n’hi ha 27 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI. A l’Ebre hi ha hagut 5 altes a domicili i la primera alta d’UCI cap a hospitalització.