Castellvell del Camp dona 350 mascaretes a Tarragona

Les han fet cosidores voluntàries del municipi del Baix Camp

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut per mediació de l’Ajuntament de Castellvell del Camp una donació de 350 mascaretes tèxtils de tres capes de cotó, cent per cent, realitzades per cosidores voluntàries d’aquest municipi, que les distribuirà Protecció Civil de la notra ciutat prioritzant les necessitats.

El portaveu del govern, Xavi Puig, ha manifestat que “Tarragona agraeix aquest gest de solidaritat de l’Ajuntament de Castellevell i les seves veïnes cosidores. En moments com aquests, els municipis ens hem d’ajudar els uns als altres, i això és el que han fet els amics de Castellevell. Aquesta crisi la superarem amb cooperació i solidaritat, i els pobles i ciutats del Camp de Tarragona anem a una per aconseguir-ho”.