Set morts més al Camp de Tarragona i cap a les Terres de l’Ebre

Per . Actualitzat el

La Regió Sanitària de Tarragona ha registrat 7 defuncions per coronavirus i ja són 94 les morts acumulades. En el conjunt de la demarcació el total de morts s’eleva a les 104 persones tot i que no hi ha hagut defuncions a les Terres de l’Ebre en les últimes hores.

A Tarragona s’han confirmat 49 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 1.078 el nombre de confirmats acumulats.

Del total, 285 es troben ingressats, dels quals 61 mantenen ingrés a l’UCI.

Pel que fa a la Regió Sanitària de l’Ebre, hi ha hagut 5 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 128 el nombre de casos acumulats.

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 25 hospitalitzats i d’aquests, 10 es troben a la UCI. A l’Ebre no hi ha hagut cap mort i l’acumulat es manté en les 10 defuncions. Hi ha hagut 5 altes.