L’Ateneu de Tarragona suspèn les activitats previstes per abril i maig

Per . Actualitzat el

Ateneu de Tarragona

L’Ateneu de Tarragona, davant la situació de confinament actual, ha cancel·lat les activitats previstes dels mesos de març, abril i maig.

Concretament, les activitats cancel·lades durant el mes de març han estat l’Assemblea General de socis i sòcies 2020 i la presentació del 32è llibre de poesies del Col·lectiu Indret, Crisàlida.

Al mes d’abril no hi haurà butlletí mensual per primera vegada des de la seva primera edició, el gener de 1996; també s’ha cancel·lat la celebració de Sant Jordi (venda de llibres i roses solidàries amb el Club Rotary, Tarragona Tarraco August); la presentació del nou treball musical (llibre i CD) d’en Jordi Català i Paper de Tornassol (40 anys) Orquestra i Cors: Tarragona té swing.

Al mes de maig es cancel·la l’edició de la XXXI Setmana Cultural de l’Ateneu de Tarragona. No obstant això, des de l’entitat es continua treballant i quan finalitzi el confinament i es retorni la normalitat, es reprendran les activitats que siguin susceptibles de recuperar.