La Fiscalia ordena investigar la residència NostraLlar

Hi ha uns 16 morts per la Covid-19 i una cinquantena d’infectats

Per . Actualitzat el

La Fiscalia de Tarragona ha ordenat una investigació per conèixer que està passant a la residència Nostrallar dels Pallaresos segons ha avançat el diari digital La República Checa. La decisió d’engegar la  investigació sorgeix arran d’una denúncia de l’Ajuntament dels Pallaresos després que el centre hagi sumat almenys 16 residents morts i 50 contagiats per la covid-19. Els Mossos d’Esquadra han assumit la investigació en funcions de policia judicial. En la denúncia, el consistori expressa la seva “preocupació” per la situació al centre i es mostra partidari que sigui intervingut. Per la seva banda, la direcció assegura que “mai s’ha amagat res”, que els residents són la seva prioritat i que ha reforçat la comunicació amb les famílies.
Segons informa el digital, les famílies dels avis estan angoixades perquè diuen no trobar en la direcció del centre l’empatia necessària per tornar més suportable aquesta terrible situació. A l’interior de la llar hi conviuen més de 200 persones entre ancians i treballadors.
A banda, s’apunta que falta de material de neteja, com ara sabó i desinfectant, i no queda clar si des de la direcció del centre es va rebutjar la intervenció de l’UME.