Campanya solidària de recollida d’aliments

Els supermercats Spar recullen aliments destinats a Càritas

Per . Actualitzat el

Els set supermercats Spar que estan distibuits per Tarragona comencen avui una campanya que es perllongarà fins al 18 d’abril per recollir aliments per a les persones sense recursos, que seran destinats als diferents centres de distribució de Càritas Interparroquail de la nostra ciutat.

 

L’Empresa Municipal de Transports s’encarrregarà de recollir els aliments dels diferents establiments Spar i els transportarà al centre de Càritas per a la seva distribució. Aquest trasllat es farà amb treballadors voluntaris de l’EMT.

 

Els Spars on es podran donar aliments per a Càritas estan ubicats als següents llocs:

– Carrer Pere Martell, 56-58.

– Edifici Coll de Lilla de Sant Pere i Sant Pau.

– Carrer Pin i Soler, 38.

– Carrer Josep Carner, 5.

– Carrer Jaume I, 2-8 amb Ramón y Cajal, 6.

– Carrer de la Unió, 21.

– Carretera Santes Creus, Els Pallaresos.

 

D’altra banda, la cadena de supermercats Fragadis – Spar farà una aportació extraordinària d’aliments a l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona per donar suport als projectes que s’estan portant a terme i fer front als efectes de la situació excepcional que està provocant l’alerta sanitària pel coronavirus.