L’EIC manté el procés de matriculació obert i realitza entrevistes ‘online’

El centre s’ha adaptat per continuar fent les classes per Internet i atendre les necessitats de tota la comunitat educativa

Per . Actualitzat el

A l’Escola Internacional del Camp reaccionem ràpid davant l’adversitat i la situació de confinament pel COVID-19 no ha estat una excepció. Per això, hem convertit l’adversitat en una oportunitat i, com a escola del segle XXI, hem adaptat tots els processos presencials per poder-los fer online.

Procés de matriculació obert

Malgrat els processos de matriculació a les escoles públiques i concertades han quedat aturats, a l’EIC el procés és sempre viu, tot l’any, sempre. Per això ara seguim oferint a les famílies interessades un punt de contacte (info@escolainternacional.org) per demanar informació de l’etapa educativa que necessitin i poder concertar entrevistes online amb els responsables corresponents. Així les famílies poden seguir més que mai el seu procés de cerca i informació.

Estem a només un click!

Només cal escriure un mail a l’escola i el nostre equip d’admissions contestarà tots els seus dubtes i preguntes, a més de pactar una entrevista amb les persones interessades.

Escolarització ‘online’

A la vista del confinament que estava a punt de produir-se i abans que l’alumnat marxés cap a casa el passat dia 12 de març, el professorat i staff de l’EIC ja va rebre formació per poder dur a terme l’escolarització online durant aquest període.

El sistema, que dona cobertura a tot l’alumnat des de P1 fins a BAT (també als que es preparen per a Selectivitat i exàmens d’IB), funciona amb rutina i rigor des del primer dia.

Vam començar fixant rutines, ordre i repassant continguts. Ara ja estem fent classes obertes, professor-alumne, i avançant en la mesura del possible a fi d’aconseguir que l’alumnat estigui motivat i ordenat (rutines) i que el curs, malgrat l’anomalia que tot això suposa, no es perdi.

Ben al contrari, aquesta situació pot resultar un guany per l’important èmfasi que dona a eines i recursos que amb l’escola presencial són menys evidents.

Hem convertit aquesta adversitat en una oportunitat i treballem perquè l’alumnat passi aquest confinament estimulat, aprenent i ordenat, quelcom que també beneficiarà les seves famílies.

Nou site

Com a part del procés d’escolarització a distància que estem duent a terme durant aquest període de confinament, l’Escola Internacional del Camp busca mantenir el sentiment de comunitat i que l’alumnat de P1 a BAT no perdi la perspectiva d’escola, dels companys, de grup i de cohesió…

Per això hem creat un nou espai al nostre web, que es pot visitar en el següent link: (https://sites.google.com/escolainternacional.org/eic.), on poden veure-hi diferents informacions i activitats que van en tots sentits: dels docents, dels estudiants, de les famílies…

També permet visualitzar com vivim tots aquests dies tan especials i com l’escola en el seu conjunt avança per un nou format de forma ràpida i enriquidora!