Continua la lluita contra la Covid-19

A la província s’han lamentat deu noves morts i 54 nous casos

Per . Actualitzat el

Deu persones de la província de Tarragona han perdut la vida en les darreres 24 hores a causa de la Covid-19. Segons xifres fetes públiques pel Departament de Salut, nou d’aquests pacients estaven a la Regió Sanitària Camp de Tarragona i un a les Terres de l’Ebre. Amb aquestes xifres, el nombre de morts més per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 97 (10 a l’Ebre i 87 a les comarques de Tarragona).

Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 54 més i la xifra s’enfila als 1.152. Aquest dimarts hi ha 330 persones hospitalitzades –catorze més que dilluns. Al Camp de Tarragona hi ha 52 casos nous, amb una xifra acumulada de 1.029. D’aquests, 303 persones es troben ingressades, 65 de les quals a l’UCI.

A les Terres de l’Ebre, dos nous positius que eleven la xifra acumulada de contagis a 123. D’aquests, n’hi ha 27 d’hospitalitzats, deu dels quals a l’UCI. A l’Ebre s’han donat dues altes, segons Salut.