Nou persones mortes més al Camp de Tarragona

La regió sanitària confirma 37 nous casos i s’enfila prop del miler de positius confirmats

Per . Actualitzat el

Després d’un principi de cap de setmana sense víctimes mortals a la Regió Sanitària Camp de Tarragona, aquest dilluns s’han confirmat des del Departament de Salut la pèrdua de nou vides a causa de la Covid-19 des de la nit de dissabte a diumenge. La xifra de víctimes per Coronavirus s’enfila a 78 a les comarques de Tarragona i a 9 a les Terres de l’Ebre. La regió ebrenca no ha tingut cap mort des del dissabte que en va registrar una. Així la demarcació suma les 87 vícitmes mortals des de l’inici de la crisi sanitària.

Pel que fa al nombre de casos confirmats, la Regió Sanitària Camp de Tarragona ha confirmat avui 37 casos nous i l’acumulat frega el miler amb 977. A les Terres de l’Ebre hi ha hagut 3 positius elevant a 121 el  nombre de casos positius