Mones a domicili

El Gremi d’Artesans Pastissers de Tarragona i l’Ajuntament enceten una campanya per fomentar-ne el consum

Per . Actualitzat el

 

 

El dia de la mona està al caure. Dilluns que ve la tradició diu que els padrins i les padrines han d’obsequiar a fillols i filloles amb aquests dolços tan preuats que agafen formes de personatges de les sèries infantils, jugadors de futbol o, fins i tot, elements del seguici festiu de Tarragona i de la resta de localitats catalanes. Enguany, arran del confinament, es preveu un dia de la mona atípic que el Gremi d’Artesans Pastissers de Tarragona vol salvar. A través d’una campanya conjunta amb l’Ajuntament de Tarragona, els pastissers tarragonins garanteixen que faran mones i figures de xocolata i les duran a casa dels compradors.

El consistori tarragoní ha difós una campanya per les xarxes socials amb veu de l’alcalde i del president del Gremi, engrescant els tarragonins i tarragonines a encarregar la mona, malgrat aquesta atípica situació provocada per l’estat d’alarma pel coronavirus.

Podeu veure el vídeo sencer aquí.