La Primavera Jove es reinventa

La programació s’adapta i es proposen noves activitats en format en línia

Per . Actualitzat el

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha revisat part de la programació d’activitats Primavera Tarragonajove per tal de convertir-la en un format en línia pràctic i proper per seguir i participar des de casa. Durant tota la Setmana Santa, s’ofereixen diferents tallers i manualitats que s’aniran publicant al canal de youtube de tarragonajove, des d’on es podran veure vídeos que expliquen com crear amb pasta de sal, confeccionar un portallapis, fer-te
torretes partint de plàstic reutilitzat i cuinar un bon pa de pessic per no quedar-
te sense la mona tan característica per aquestes èpoques.

L’especial de Setmana Santa finalitzarà el dissabte 11 d’abril amb una proposta
del tot temptadora: ROOM 40, CONFINAMENT TOTAL, que es tracta d’un enigma Stay Room que et reté a casa teva amb una missió a complir: “la situació és crítica. Des de l’exterior s’acosta un horror ancestral desconegut. Totes les xarxes i comunicacions es veuen afectades i la nostra sort queda en mans d’un reducte de persones confinades virtualment. Sereu capaces de reactivar el sistema de seguretat global i rearmar les defenses mundials?”. Amb l’ajuda de la plataforma Discordapp, joves entre 14 i 35 anys formaran equips i rebran indicacions per com superar aquest repte. Aquesta activitat és ideal per implicar tota la família en la resolució de l’enigma. Per participar cal inscripció prèvia a partir d’avui mateix a www.tarragonajove.org.

Primavera Tarragonajove
Passada la Setmana Santa des de la segona quinzena d’abril i durant tot el mes de maig, la PRIMAVERA TARRAGONAJOVE segueix oferint activitats en línia. En el camp educatiu, diverses aules temàtiques cada dia de la setmana, seran treballades a les xarxes socials de @tarragonajove amb el suport tutorial d’experts que amb tracte directe amb els i les joves participants, oferiran eines i recursos de dinamització per compartir continguts entre els grups de joves i fomentar aprenentatges clau. Entre les aules que s’han habilitat en format en línia tindrem hip hop: cultura urbana, coach, cinema i fotografia, japonès,teatre jove, dansa contemporània i experimental.

En el camp de la creació literària, des del 14 d’abril i fins la diada de Sant Jordi,
diversos joves de l’escola de lletres de Tarragona recomanaran llibres i textos
emmarcats en la iniciativa VIDEOBOOKS “A la meva tauleta de nit…” una iniciativa per a la promoció de la lectura i intercanvi d’experiències creatives i
literàries.

Pel que fa a l’àmbit de treball i mobilitat, es podran veure penjades a Youtube sessions informatives amb continguts d’interès a l’hora de cercar la teva primera feina, reactivar la cerca de feina de cara a la temporada d’estiu i tenir coneixement dels diferents programes de mobilitat europea que actualment tenim a l’abast.

Aquestes tres sessions informatives estan coorganitzades conjuntament amb l’Oficina Jove del Tarragonès i l’oficina d’Europe Direct. A més a més, aquesta primavera tarragonajove proposava i proposa una agenda per la defensa del clima CLIMACTIVES pel qual es convoca a la gent jove cada divendres a participar de les accions i mesures per així contribuir en la minva del canvi climàtic.

Per últim, en aquesta primera entrega EN LÍNIA de la Primavera Tarragonajove, també hi té lloc l’activació del nostre cos i ment amb una sessió de ioga i meditació amb música a càrrec d’Adrià Cabestany. Serenitat, energia i tranquil·litat són tres ingredients claus per fer més suportable aquests dies de confinament.

Si es necessita més informació i orientació en les inscripcions, suport i accés
als canals i xarxes socials de tarragonajove i respecte el contingut i/o
desenvolupament de les activitats, es recomana consultar la pàgina web
www.tarragonajove.org o bé, trucar al telèfon 977 296 251.