Cap mort durant aquest dissabte al Camp de Tarragona

S’ha detectat 35 nous casos de coronavirus al territori

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha donat a conèixer les dades d’aquest dissabte i es confirma que no hi hagut cap mort per la Covid-19 aquest dissabte. Aquest primer dia de cap de setmana s’han detectat 35 casos nous a les comarques de Tarragona que sumen ja 840 casos confirmats. A les Terres de l’Ebre hi ha hagut 36 nous positius i 112 els acumulats.
El nombre de pacients hospitalitzats a tota la província és de 295 persones, 29 menys respecte a divendres. Per àrees sanitàries, 265 es troben ingressats al Camp de Tarragona i els 30 restants a les Terres de l’Ebre. D’aquests, 76 pacients es troben a l’UCI.
Aquest dissabte només hi ha hagut una mort a la província per coronavirus i ha estat a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre que acumula nou morts. La regió del Camp de Tarragona en suma 69.