Setze casos positius de coronavirus a la Residència Vila-seca

El centre acull un centenar de residents

Per . Actualitzat el

En el marc de l’estat d’alarma a causa de la Covid-19 i davant la confirmació de diversos positius a la residència Vila-seca per a la gent gran, l’Ajuntament de Vila-seca ha activat noves mesures per facilitar les tasques de control i suport al centre d’avis.

La Residència Vila-seca, gestionada pel grup MUTUAM i ocupada per un centenar de residents amb places públiques que depenen de la Generalitat de Catalunya, ha pogut efectuar aquest matí les proves de diagnòstic de coronavirus (PCR) als residents que tenien símptomes amb el resultat de 16 positius i a falta que durant el dia d’avui i demà s’efectuin la resta de
proves, tal com ha anant sol·licitant l’Ajuntament de Vila-seca.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha rebut la confirmació des de la mateixa direcció del centre i s’ha posat al seu costat per tal d’activar amb urgència diverses accions.

Tot i que diàriament els serveis municipals realitzen tasques de desinfecció de la via pública al voltant sobretot del centre de salut i de la residència de la gent gran, aquest matí ja s’ha demanat a la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona la desinfecció de tot l’edifici. De fet, aquest migdia ja es feien part d’aquestes tasques en diverses habitacions i dependències de l’edifici.

D’altra banda, l’Ajuntament de Vila-seca ha ofert també a la Delegació del Govern la possibilitat de traslladar els residents que decideixi la direcció del centre a un equipament hoteler de la població. Des de la direcció de la Residència Vila-seca de la gent gran s’ha confirmat
que aquests positius ja s’han posat en coneixement dels familiars afectats.