L’Ajuntament reparteix cartells amb recomanacions per a les comunitats de veïns

Amb l’objectiu de contribuir al bon funcionament dels edificis d’habitatges

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Vila-seca ha dissenyat i distribuït un total de 500 cartells sobre com contribuir al correcte funcionament dels edificis d’habitatges. Durant aquests dies, els cartells s’estan enganxant a les diverses comunitats de propietaris del municipi, per part de voluntaris de Protecció Civil de Vila-seca.

La informació que es recull al cartell, en format bilingüe (català i castellà), inclou un total de cinc consells a seguir pels veïns de les comunitats. Aquests són: mantenir els espais comuns nets i desinfectats, utilitzar l’ascensor si és imprescindible i només d’un en un, no utilitzar les zones comunes, rentar-se les mans abans i després de manipular bitllets i monedes en cas de demanar menjar a domicili i rentar-se les mans si es toca la mascota d’un veí.