El Teatret del Serrallo farà un conte cada dia #acaudorella

El presentarà cada migdia a les xarxes socials

Per . Actualitzat el

Des delcompte de les xarxes socials del Teatretdel Serrallo, al Port de Tarragona, cada dia a les 12 hores es presentarà un conte nou per les mateixes xarxes socials amb el hashtag #acaudorella. Aquesta iniciativa cultural es portarà a terme fins al dia 13 d’abril, dilluns de Pasqua.

La programació inclou pels pròxims dies a Rat Cebrian, amb el conte El regal de la princesa; Imma Pujol, amb Pim Pam Pum Poma; Karme Gonzàlez, amb El llac de la lluna; Núria Obiols, amb Little dragon; Carme Aragonès, amb John Brown i la lluna; i Conxa Torres amb El regal.

La iniciativa surt des del Teatret del Serrallo, perquè es vol continuar acompanyant, com fins ara, al públic familiar amb les seves activitats, en aquests moments tan complicats i a la vegada fer-los partícips del meravellós univers del conte. Donat que, ara més que mai, el conte és una eina de comunicació i expressió per a tota la família.

Amb la intenció de sentir-nos tots i totes més a prop en aquesta llunyania, tan propera. Des del Teatret del Serrallo es vol aprofitar l’univers virtual, amb tot el que ofereix les xarxes socials, per acostar-nos a les cases de tots. I cal dir que estem oberts a rebre contes llegits y gravats en un vídeo, d’aquesta manera mantindrem l’ànim familiar i ompliren de contes els dies, a la vegada que els dies seran de conte. Ja que estem en una realitat diferent, cal que la vivim diferent!

Com participar?

Les persones que vulguin enviar un conte han d’enviar les seves gravacions d’enviar han d’enviar un conte en vídeo, sigui inventat o no. Aquest vídeo ha de tenir una duració màxima 5 minuts, gravat en horitzontal, on es pot sortir sol o acompanyat en un racó especial de casa i amb molta dosi d’imaginació.

Les persones interessades a sentir els contes ho podran fer seguint les xarxes socials del Teatret del Serrallo a Facebook (facebook.com/elteatretdelserrallo/), Instagram (@el_teatretdelserrallo) i Twitter (@el_teatret). I si algun dia et perds l’estrena a les 12h, pots veure tots els contes penjats al canal de YouTube del Teatret en qualsevol moment.

Des del Teatret del Serrallo s’anima a tots els nens i nenes a enviar contes que un cop rebuts s’aniran penjant a les xarxes socials perquè les famílies i tothom que vulgui el pugui seguir al mòbil, a la tauleta o a l’ordinador. D’aquesta manera es vol omplir les cases de contes, fent sentir als més petits de la casa més a prop mentre segueixen aprenent els uns dels altres en aquesta situació tan diferent.