El Rotary Club Tarragona dona gel desinfectant a Càrites

Per . Actualitzat el

El Rotary Club Tarragona, ha fet donació de 14 litres de gel desinfectant de mans per a la Caritas parroquial de Sant Pere i Sant Pau. Aquesta ajuda arriba en un moment en què els serveis assistencials necessiten reforçar l’estructura habitual per poder donar suport als usuaris i realitzar la seva tasca amb les corresponents garanties per a tots. La iniciativa del Rotary Club forma part d’una àmplia campanya per actuar en aquest sentit.

L’actual crisis sanitària ha multiplicat les necessitats habituals de voluntariat en àmbits com la salut, la vivenda i l’alimentació, però també ha generat noves situacions difícils d’imaginar fa unes setmanes, que reclamen una resposta solidària de la societat que conformem. Així, els diferents serveis de Càritas a la ciutat s’han articulat per continuar oferint la seva assistència d’acord amb les mesures preventives pertinents.