Ajuntaments del Baix Penedès destinen 22.000 € per comprar tensiòmetres i saturadors d’oxigen

Quatre consistoris de la comarca van crear un comitè de crisi el passat dia 14 de març de 2020

Per . Actualitzat el

Els ajuntaments dels municipis de l’Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys que, des de l’inici de l’entrada de l’estat d’alarma estan col·laborant de forma conjunta amb el CAP de l’Arboç i la Xarxa Sanitària Santa Tecla, configurant l’Àrea Bàsica Sanitària del Baix Penedès interior, destinaran 22.000 euros per la compra de tensiòmetres i saturadors d’oxigen, per tal de poder controlar en els nostres municipis a aquelles persones amb risc de patir el coronavirus o, que han estat donats d’alta des de l’Hospital del Vendrell i s’han de confinar a les seves llars.

Els quatre ajuntaments van crear un comitè de crisi el passat dia 14 de març de 2020, per tal de fer arribar al CAP de l’Arboç el material necessari per a poder donar cobertura a la situació actual, dins del qual destaquen els 14 telèfons mòbils, lliurats als sanitaris perquè poguessin fer trucades de seguiment als veïns i veïnes. Avui els quatre alcaldes han autoritzat la compra de tensiòmetres i saturadors d’oxigen, per un valor total de 22.000 euros.