Obert el termini per inscriure’s a participar en les festes

Inclou les festivitats de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla

Per . Actualitzat el

La conselleria de Festes de l’Ajuntament ha obert la convocatòria per inscriure’s a participar en els actes de les festes de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla. Les entitats, associacions i col·lectius ja poden fer-ho de manera telemàtica, i amb els següents terminis:

Sant Joan, fins al 4 de maig
Sant Magí, fins al 22 de maig
Santa Tecla, fins al 29 de maig

Aquesta convocatòria dona l’oportunitat i fa possible que la programació de les festes tingui un contingut obert, participatiu i plural amb les aportacions de les entitats ciutadanes. Tal com es fa en els darrers anys, les propostes han de tenir en compte les accions per millorar la convivència a l’espai públic i el civisme.

En aquest enllaç es pot fer la inscripció als actes dels diferents programes:
https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/inscripcio-actes-al-
programa-de-festes