L’Arboç s’adhereix a la campanya de fabricació de bates d’un sol ús

Es poden elaborar amb bosses de la brossa de plàstic i seguint un vídeo tutorial

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç s’adhereix a la campanya que ha iniciat l’Hospital Comarcal del Vendrell davant la falta de bates d’un sol ús. El repte consisteix en la fabricació casolana de bates amb bosses de plàstic per a la brossa, de les que hi ha en qualsevol supermercat.

L’Ajuntament fa una crida a tota la ciutadania a participar-hi. S’enviarà un video tutorial amb les indicacions pas a pas per elaborar-les. Tothom que pugui fer-ne i disposi de bosses de plàstic per a la brossa, s’ha de posar en contacte amb l’Ajuntament a través dels telèfons municipals 642 153 572 i 642 153 580, de dilluns a dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i personal municipal passarà a recollir-ho casa per casa.

Qui vulgui col·laborar però no tingui bosses de plàstic també pot trucar i se li faran arribar. Totes les bates elaborades s’esterilitzaran i posteriorment seran utilitzades per personal sanitari.

Cal recordar que l’Hospital del Vendrell ha fet una crida a tota la ciutadania per confeccionar bates amb sacs de plàstic que pugui utilitzar el personal sanitari. Demanen a les persones que si volen a portar el seu gra de sorra mirin un tutorial on s’explica com haurien de fer-se. A l’hora de recollir-les es faciliten uns números de telèfon de set municipis de la zona per passar.-les a recollir i que ningú s’hagi de desplaçar a l’hospital.