La Xarxa de Centres Cívics ofereix un nou cicle de concerts en línia

El primer concert serà del cantautor argentí Luca Baffi el dilluns vinent

Per . Actualitzat el

La Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona organitza la segona edició de Xarxacústic online després de l’èxit de seguiment del primer cicle de concerts. Es podran seguir des de casa, en línia, a Instagram.

 

El nou cicle comença dilluns 6 d’abril, a les 17 h, amb el concert de Luca Baffi, un cantautor argentí resident a Tarragona, que interpretarà a la guitarra un seguit de temes inspirats en les ciutats que ha visitat i on ha viscut.

 

Dimarts 7 d’abril, a les 17 h, es podrà seguir el concert de LIV, una jove cantautora que actualment prepara el seu primer disc. Interpretarà cançons pròpies i covers de temes de jazz i pop amb la guitarra i l’ukulele.

 

El duet musical Maria & Oscar Vidal actua en línia dijous 9 d’abril, a les 17 h, amb versions de jazz, soul, pop d’autor i folk nacionals i internacionals en format acústic i amb arranjaments molt personals, a dues veus acompanyades de teclat i guitarra.

 

Finalment, dissabte 11 d’abril a les 17 h, Mark Wayne interpretarà temes de swing, soul, R&B y pop.

 

Per poder escoltar-los cal connectar-se a Instagram en l’horari corresponent, al perfil @centrescivicstgn