Salou impulsa l’elaboració d’un dossier d’activitats per fer a casa

El document inclou dibuixos per acolorir, sopes de lletres, mots encreuats i treballs manuals, entre altres

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou ha impulsat l’elaboració d’un dossier de tallers i activitats, amb la participació de les entitats culturals del municipi, perquè els infants gaudeixin a casa, en família, d’un bon assortit dibuixos per acolorir, sopes de lletres, endevinalles, mots encreuats i manualitats, entre d’altres alternatives ludicoculturals, que es poden imprimir.

En la seva creació hi han col·laborat els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó; el Xaloc; l’Esplai de Salou; els Atabaladors; els Gegants de Salou; i l’Associació Sal-i-Ou Bestiari, Balls Tradicionals i Populars.

Gràcies a aquesta iniciativa, els infants podran conèixer, en profunditat, els detalls dels diferents elements festius de Salou; i, fins i tot, crear la seva pròpia titella, elaborar un surdo (tambor cilíndric) dels Atabaladors i fer-se una corona del Rei Jaume I, amb els seus colors preferits.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, “l’elaboració d’aquest divertit dossier té com a objectiu que els/les més petits/es de la casa puguin gaudir, en família, de la cultura, a través de la creativitat i la imaginació”. L’edil ha assegurat que “des de l’Ajuntament de Salou continuem transmetent i compartint el gran treball associatiu i cultural del municipi”.

Cal dir que el document dels Gegants, a les darreres pàgines, inclou les solucions dels jocs per tal de poder comprovar si s’han resolt de forma correcta.

El dossier, format per diversos PDF, es pot descarregar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Salou www.salou.cat.