L’Espai Jove de Vila-seca, obert a Instagram

Per . Actualitzat el

Durant aquests dies, els joves de Vila-seca podran seguir gaudint de les activitats de l’Espai Jove a través d’Instagram. Amb motiu de l’actual crisi sanitària, l’activitat habitual que estava programada s’ha vist interrompuda pel tancament de l’espai. Tot i això, l’equip de monitors s’ha organitzat per a oferir diverses propostes telemàtiques per a tots els joves de Vila-seca.

A través del seu instagram (@espaijovevilaseca), els joves podran seguir les recomanacions per a seguir fent esport des de casa amb l’entrenador personal Cesc Solà, gaudir de la poesia en català amb @refugiartepoesia o visualitzar un vídeo de la psicòloga Alicia González sobre la dependència de les parelles. Tot això, sense deixar enrere el lleure, amb publicacions que inclouran llistats de música de diversos artistes, una mostra de jocs online amb consells per a no abusar de les pantalles i la recomanació de diverses aplicacions per a poder fer videotrucades i aprendre a editar fotografies i vídeos.

Durant aquest mes d’abril, està previst que els joves puguin practicar zumba amb Claudio López, conèixer receptes per a saber fer creps i gaudir d’un espai per als més aficionats a les sèries. També hi haurà temps per a practicar ioga amb @xuanlanyoga, fer manualitats i rebre recomanacions de pel·lícules.

Totes aquestes activitats, seran publicades a l’instagram de l’Espai Jove, juntament amb una sèrie de consells i reptes per a ser productius durant aquests dies de confinament.