La Xarxa de Santa Tecla posa en marxa l’adreça anims@xarxatecla.cat per rebre missatges de suport a pacients i professionals

Per . Actualitzat el

Des de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla s’ha habilitat l’adreça de correu electrònic anims@xarxatecla.cat  perquè tothom que ho desitgi pugui enviar missatges d’ànim a pacients i usuaris dels hospitals i centres socials que l’organització gestiona al territori, així com mostres de suport als seus professionals.

La Xarxa de Santa Tecla vol facilitar que les persones que ho vulguin facin arribar el seu suport a les persones que estan ingressades i també als professionals que es troben en la primera línia lluitant contra la pandèmia del coronavirus.

A l’adreça de correu es poden enviar textos, enllaços i imatges en baixa resolució (es prega no adjuntar vídeos per evitar col·lapsar el servidor). Depenent del contingut, els missatges seran adreçats a les persones que són ateses als hospitals de Santa Tecla o del Vendrell, a les residències de gent gran de Ponent o Llevant, als residents del CRAE Sant Josep o als de la llar-residència de la Fundació Estela. Per facilitar la distribució dels missatges entre els diferents centres, es demana als remitents que indiquin el nom del destinatari i el centre on localitzar-lo en el títol del correu.

Des de la Xarxa de Santa Tecla es vol destacar la feina dels professionals sanitaris i de totes les persones que fan possible el dia a dia en aquests moments: personal de manteniment, administratius, personal de neteja, logística, personal informàtic i totes aquelles àrees que fan possible que l’organització disposi dels mitjans suficients per fer front a aquest moment excepcional.