La província de Tarragona supera els 40 morts

Set de les víctimes eren de la residència Ballús de Valls

Per . Actualitzat el

Dia negre aquest dimarts a les comarques tarragonine,s que acaba amb 9 morts més a causa de la Covid-19. Així ho ha informat el Departament de Salut que amb aquestes noves dades ja ha anunciat 41 víctimes mortals a causa de la crisi sanitària, 5 a les Terres de l’Ebre i 36 al Camp.

D’aquesta quarantena de defuncions, 7 pertanyien a la residència Ballús de Valls. El centre ja ha comptabilitzat 35 positius entre els 59 residents que tenia a l’inici del brot. També hi ha 3 treballadores contagiades.

Pel que fa als positius de coronavirus, se n’han confirmat 32 més i la xifra s’enfila als 688. Aquest dimarts hi ha 300 persones hospitalitzades, nou més que dilluns. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat vuit morts i 29 casos nous, la qual cosa eleva a 591 la xifra acumulada. D’aquests, 266 persones es troben ingressades, 52 de les quals a l’UCI.

A les Terres de l’Ebre aquest dimarts s’ha confirmat una mort i tres casos nous, i la xifra acumulada de positius se situa en 97. En aquesta regió sanitària hi ha 34 hospitalitzats, vuit dels quals a l’UCI.