Traslladen 40 residents del Sociosanitari Francolí a Llevant i a la Clínica Monegal

L’acció va començar ahir dimarts i finalitzarà el divendres 3 d’abril

Per . Actualitzat el

S’estan traslladant 40 pacients del Sociosanitari Francolí, no COVID amb PCR negatius, a la Residència de Llevant i a la Clínica Monegal de Tarragona des del dimarts. Del total, 20 residents es traslladaran a la Residència de Llevant, i 20 residents més a la Clínica Monegal. Està previst que aquests trasllats finalitzin el pròxim divendres 3 d’abril. Els familiars dels pacients traslladats han estat informats d’aquesta mesura i cal assenyalar que tots els pacients aniran destinats a habitacions individuals.

Els pacients traslladats a la Clínica Monegal seran atesos pel mateix equip mèdic del Sociosanitari Francolí amb el suport d’infermeria de la Clínica Monegal. Aquells que es destinen a la Residència de Llevant seran atesos per personal d’aquest centre.