BASF produirà hidrogel per donar-lo a centres sanitaris

Posarà a disposició de Salut vuit tones del producte i dues més per als hospitals Joan XXIII i Sant Joan

Per . Actualitzat el

L’empresa química BASF ha començat ja la producció de 10 tones d’hidrogel, que seran donades a continuació a diferents hospitals i centres sanitaris de Catalunya. En concret, la companyia posarà a la disposició de la sanitat pública vuit tones de producte per a la seva gestió centralitzada i lliurarà altres dues als hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus. BASF ha volgut fer aquest enviament directe a dos hospitals de referència en la zona de Tarragona, on està situat el seu centre de producció més gran del sud d’Europa.

Per a produir aquest hidrogel, BASF ha hagut de modificar el seu procés productiu a la fàbrica de Zona Franca (Barcelona). En aquestes instal·lacions, la companyia disposa de tres plantes de producció que serveixen principalment als mercats de cura personal i de la llar, i donen feina a 130 persones. Entre els seus productes i aplicacions poden trobar-se tensioactius per a aplicacions i solucions de cura personal i de la llar, xampús, tractaments capil·lars, detergents per a rentavaixelles i rentadores, entre altres.

Amb aquesta acció, BASF Espanyola segueix els passos de la campanya ‘Helping Hands’, que va llançar l’empresa matriu a Alemanya fa pocs dies. BASF està produint desinfectant de mans i donant-ho als centres sanitaris de la regió metropolitana de Rhein-Neckar, on es troba Ludwigshafen, ciutat en la qual BASF té la seva seu central.