Tarragona reparteix 574 targetes moneder per cobrir les necessitats bàsiques

L’Institut Municipal de Serveis Socials fa una valoració continuada de les persones sense recursos

Per . Actualitzat el

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona va començar a repartir el passat dissabte 381 targetes moneder a famílies o persones que en aquests moments passen per dificultats econòmiques,  per tal de cobrir les seves necessitats bàsiques. Aquestes targetes serviran per comprar aliments i s’utilitzaran sempre que es consideri necessari amb la valoració prèvia dels professionals de serveis socials de l’Ajuntament.

A més de les 381 targetes moneder que s’estan repartint, els serveis socials de l’Ajuntament han recarregat 193 targetes  a persones que ja disposaven d’aquesta ajuda destinada a aliments i medecines, el que fa un total de 574 targetes moneder.

La consellera i presidenta de l’IMSS, Carla Aguilar-Cunill, ha manifestat que “entenem que ara més que mai les famílies més vulnerables han de tenir les necessitats bàsiques cobertes. És una mesura preventiva que utilitzem per donar suport a les persones que en aquests moments ho necessiten”. També ha afegit que  des de “l’Institut Municipal de Serveis Socials es fa una valoració continuada de la situació de les persones sense recursos per tal de que tinguin els serveis bàsics coberts i si és necessari anirem ampliant aquestes ajudes”.