Protecció Civil ha realitzat més de seixanta actuacions en dues setmanes

S’emmarquen en el servei d’atenció domiciliària a persones grans del municipi

Per . Actualitzat el

Durant les primeres dues setmanes de posada en funcionament del servei d’atenció domiciliària  a les persones grans i dependents de la vila que ho necessitin, Protecció Civil ha realitzat una seixantena d’actuacions per dur medicaments i productes de primera necessitat a més de visitar els domicilis de persones grans que no contestaven o el telèfon estava malament.

Aquest servei es va posar en funcionament a partir de dilluns 16 de març per tal de fer arribar material de primera necessitat durant el confinament decretat amb l’estat d’alarma. Funciona de dilluns a dissabtes, de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h a través dels següents telèfons municipals: 642 153 572 i 642 153 580.

Personal municipal atendrà la trucada i personal de Protecció Civil portarà els productes fins a casa de la persona que ho sol·liciti.