L’Arxiu Municipal recull material sobre el confinament

Demana a la ciutadania fotos, vídeos i textos sobre l’actual situació per poder documentar-la

Per . Actualitzat el

L’Arxiu Municipal fa una crida a la ciutadania per rebre fotos, vídeos  i textos del confinament a Torredembarra. Conscient del moment històric que es viu a causa de la pandèmia de la Covid-19, l’Arxiu vol rebre material documental per a guardar-lo per a la memòria de la vila.

Per aquest motiu, es demana a la ciutadania que enviï fotografies, petits vídeos o textos amb vivències i reflexions, sobre com viuen aquest moment de confinament generalitzat. Interessa només la realitat personal, no pas els missatges, bromes i correus genèrics.

Les persones que hi vulguin col·laborar, poden fer una petita presentació personal, les seves  dades seran guardades amb cura. Els enviaments es poden fer a arxiu@torredembarra.cat