L’Ajuntament continua intensificant la desinfecció viària

Tres tractors polvoritzadors se sumen a les tasques de desinfecció de les vies públiques

Per . Actualitzat el

Des dels primers dies de confinament l’Ajuntament de Roda de Berà va reforçar les tasques de neteja viària i desinfecció a les zones amb més afluència de gent durant l’estat d’alarma, com podien ser les zones comercials, les properes a entitats bancàries, al consultori mèdic o als edificis municipals.

La regidoria de Serveis Tècnics ha volgut ara anar més enllà per extremar les mesures d’higiene al municipi i intensificarà a partir d’avui la desinfecció de les vies públiques a tot el terme municipal amb la col·laboració de tres empreses del municipi, les qui, gràcies a l’ús de vehicles agrícoles polvoritzadors, podran arribar a més àrees amb una sola passada. La neteja del municipi s’està centrant sobretot en l’efecte viricida.

El personal de la brigada, abillats amb vestits i ulleres protectores, desinfecta primer amb el producte i, seguidament, neteja amb aigua a pressió. Amb els tractors la neteja funciona de forma similar, polvoritzant des dels vehicles el producte desinfectant.