La selectivitat es farà els dies 7, 8 i 9 de juliol

Es flexibilitzarà el format de les proves per garantir els principis d’igualtat, mèrit i capacitat dels alumnes

Per . Actualitzat el

Selectivitat 2016

Les Proves d’Accés a la Universitat, sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeti, es faran els dies 7, 8 i 9 de juliol. El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) ha acordat que es flexibilitzarà el format de les proves, tenint en compte que no s’haurà pogut impartir tota la matèria de forma presencial i per garantir els principis “d’igualtat, mèrit i capacitat” dels alumnes a l’hora d’accedir als estudis universitaris.

D’altra banda, la prova d’accés a la universitat per als més grans de 25 anys, prevista inicialment per als dies 18 i 25 d’abril, queda ajornada fins a la segona meitat del mes de juny. La fase general serà el dia 20 de juny i la fase específica, el dia 27 de juny.