El Reial Club Nàutic de Tarragona dona a l’Hospital de Santa Tecla nou respiradors de superfície

Diversos hospitals estan fent proves per adaptar-los a usos sanitaris

Per . Actualitzat el

Responent a la crida realitzada per l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, el Reial Club Nàutic de Tarragona, ha donat nou respiradors de superfície (snorkel) que feia servir als casals i activitats d’estiu, per tal que siguin reutilitzats com a respiradors davant l’emergència sanitària.

«Impulsats pel compromís social que té el nostre club, hem volgut contribuir amb els mitjans que tenim al nostre abast i aportar el nostre gra de sorra per tal que entre tots puguem superar aquesta crisi sanitària com més aviat millor i amb els menors danys col·laterals per a les persones i professionals que cada dia lluiten contra dia contra la Covid-19», expliquen des de l’entitat tarragonina.

Des del Nàutic agraixen la col·laboració del Port de Tarragona, que ha fet d’enllaç i ha facilitat la logística i el trasllat del material.

Molts hospitals de Catalunya, de França i d’Espanya estan fent proves amb aquestes màscares. Des del centre tarragoní recorden que, de moment, no recolliran més màscares d’aquesta tipologia, ja que «els nostres professionals estan realitzant proves per comprovar si es poden fer servir profitosament als centres sanitaris».