Una quarantena de persones denunciades durant el cap de setmana

Entre dilluns i divendres es van posar 12 denúncies per llençar residus voluminosos al carrer o llençar la brossa sense respectar la normativa

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana ha denunciat durant aquest cap de setmana 43 persones a Tarragona per incomplir les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma. L’Ajuntament de Tarragona recorda que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la Covid-19.

Residus urbans

D’altra banda, entre dilluns i divendres de la setmana passada la Guàrdia Urbana va posar una dotzena de denúncies per llençar residus voluminosos, per llençar la brossa i les deixalles fora del contenidor, per no fer-ho en el contenidor específic de recollida selectiva o fer-ho fora d’horari, tot incomplint les ordenances municipals.

L’Ajuntament recorda que aquesta actitud incívica és especialment greu en aquest moment, ja que les mesures de seguretat decretades pel protocol contra la Covid-19 s’estenen al servei de la neteja de la via pública i de la recollida de les escombraries i, per això, l’Ajuntament de Tarragona des del primer dia va decretar els serveis mínims essencials per a la recollida dels residus urbans. A més, seguint les indicacions de l’OMS, en la majoria de serveis hi ha un únic operari per evitar contagis.