Nou servei telefònic per estar en contacte amb les persones grans que viuen soles

S’està en contacte amb 330 persones grans o depenents de la vila

Per . Actualitzat el

Arran de l’estat d’emergència en què ens trobem des de fa ja 15 dies, l’Ajuntament de l’Arboç va crear un servei a partir del mateix dia 16 de març, per estar en contacte telefònic permanent amb les persones grans de la vila que viuen soles i també persones depenents.

Personal de l’Ajuntament contacta periòdicament amb totes aquestes persones per saber com es troben i si necessiten alguna cosa. D’aquesta manera, algunes trucades deriven en servei d’atenció domiciliària per dur medicaments i productes de primera necessitat.

Aquest servei ha dividit en tres grups les persones grans o depenents: les que es truquen cada dia, les que es truquen cada tres dies i les que es truquen setmanalment. Aquesta classificació es fa en funció de l’edat, el grau de dependència, i si disposen de recolzament familiar o no.  A més, voluntaris de Protecció Civil han realitzat una cinquantena d’actuacions per visitar els domicilis de persones grans que no contestaven o el telèfon estava malament.