L’EMT posa en servei una línia fixa a Llevant

Vol facilitar el desplaçament de les persones del barri que treballen en sectors essencials

Per . Actualitzat el

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) posa a disposició de la
ciutadania de Llevant la L-73 per les persones que treballin en sectors essencials.

Aquesta línia entrarà en servei demà 1 d’abril, i s’afegeix a les L-71 i L-72 que cobreixen els barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau i que tenen una freqüència de 25 minuts.

“A la vista del nou decret del Govern Espanyol pel confinament total són menys les treballadores i treballadors que s’han de desplaçar en transport públic per anar a la feina. La nostra prioritat continua sent doble: facilitar el desplaçament de les persones que forçosament han d’anar a treballar i, per l’altra, garantir la seguretat dels conductors dels autobusos”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Per aquest motiu, es reforça la línia de Llevant amb una línia fixa, ja que fins ara es disposava de vehicles que feien aquesta ruta únicament a demanda. La freqüència de la L-73 (modificada per arribar a la Urbanització de la Mora i al Joan XXIII) serà de 45 minuts.

Per tant, i en conseqüència, s’eliminen els serveis a demanda per tots els barris de la ciutat, excepte per aquells tradicionalment coberts per la L-55 i L-13 (Ferran, Entrepins, L’Escorpí, Pinatell, Molnars, Rodolat del Moro, Mas Pastor i Urb. Mediterrani).

Els títols caducats seguiran vigents

Per altra banda, les targetes dels usuaris que caduquen aquestes dies seguiran
vigents fins que no s’acabi l’alerta per coronavirus.

Els telèfons que l’EMT ha posat a disposició de la ciutadania són:
· 977 55 11 20;
· 657 78 47 24;
· 900 36 51 14 i
· 977 54 32 44
· I la pàgina web de l’EMT http://emt.tarragona.cat/.