L’Ajuntament ofereix aparcament gratuït als sanitaris

Reparteix targetes dels pàrquings Saavedra, av. Catalunya, Joan XXIII, Lluís Companys i Torroja

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona està repartint targetes d’aparcament gratuïtes pel personal d’hospitals i residències de persones grans mentre estigui vigent l’estat d’alarma per al coronavirus. En concret, l’Empresa Municipal d’Aparcaments de Tarragona (AMT) ofereix 50 targetes per pàrquing municipal Saavedra; 50 pel de l’avinguda Catalunya; 80 pel de Joan XXIII; 80 més pel de Lluís Companys i 10 pel de Torroja.

 

Les targetes d’aparcament es distribueixen pel personal sanitari dels hospitals Joan XXIII i Santa Tecla, per la clínica Monegal i les residències de La Mercè, Les Alzines i Sanitas; i el sociosanitari del Francolí.

 

Per altra banda, el consistori agraeix molt l’oferta desinteressada de 50 places als pàrquings de la Plaça de la Font i 50 més al de la Rambla Nova (Balcó) per part de l’empresa Pavapark i a l’empresa Interparking, que administra el de la URV-Campus Catalunya l’oferta il·limitada de places.